Advies voor ondernemers

separator-4

advies voor ondernemers

In 60 minuten

Ondernemers liggen ’s nachts regelmatig wakker. Van omzet die achterblijft, investeringsvragen, te hoge werkdruk of personeel waar van alles voor geregeld moet worden. Advies is dan welkom, zolang het maar betaalbaar is, effectief en niet teveel tijd kost. Dat advies vindt u bij imProvic , met handige adviesrapporten in 60 minuten, toegespitst op uw situatie.

Adviesrapport op basis van uw eigen input

Voor 15 verschillende onderwerpen hebben we bijpassende modules; online vragenlijsten die u systematisch door alle relevante aspecten heen loodsen en u helpen de zaken op een rij te zetten en omstandigheden te beoordelen. Dat kost u tijd, meestal zo’n 60 minuten, maar dat is het dan ook. Want nadat u die online vragenlijst heeft ingevuld, is ons systeem in staat direct een adviesrapport samen te stellen dat exact is afgestemd op uw situatie.

U krijgt inzicht in de oorzaak van het probleem en concrete en duidelijke tips en richtlijnen om mee aan de slag te gaan. Op koers in 60 minuten dus .

separator-1

adviesrapport-1

Voorbeeld adviesmodule

Kijk snel en oordeel zelf hoe
zo’n adviesmodule eruit ziet.

Meer weten?

adviesrapport-2

Werkwijze adviesmodule

Snel, gemakkelijk en online invullen.
We leggen het hier stap voor stap uit.

Meer weten?

adviesrapport-3

Tarief adviesrapporten

€240,– per adviesrapport.
En u betaalt pas na ontvangst.

Meer weten?

separator-4

Voor ondernemers, door ondernemers

De adviesmodules met bijbehorende rapporten zijn stuk voor stuk gebouwd en geschreven door ervaren experts , ondernemers die hun sporen in het bedrijfsleven of bij de overheid hebben verdiend.

Zij hebben in hun vakgebied het nodige meegemaakt, kennen de ins en outs van relevante wet- en regelgeving, de usances en weten hoe de zaken slim geregeld kunnen worden. En dat is handig. Want met zo’n adviesrapport krijgt u al die kennis met voor u heel nuttige tips, op een presenteerblaadje aangereikt.

Een expert, voor uw zaken

Met het online adviesrapport kunt u zelf direct aan de slag, het rapport geeft daar voldoende handvatten voor. Maar wilt u er eerst meer over weten of het werk uit handen geven aan iemand die er veel vanaf weet? Dan is voor u die expert achter het adviesrapport ook beschikbaar. Zodat u direct aan tafel zit met iemand die kennis van zaken heeft, van uw zaken welteverstaan.

Bestel nu concreet advies voor ondernemer

Blijf niet wakker liggen maar kies voor concreet advies voor ondernemers zodat u verder kunt. Bestelt u nu uw persoonlijke adviesrapport dan ontvangt u binnen 24 uur (op werkdagen) de link naar de online adviesmodule.

adviesrapport_bestellen_aanvragen