Overzicht adviesrapporten

separator-4

Een breed aanbod aan bedrijfskundige thema’s

Voor gericht advies aan ondernemers kiest u zelf met welk thema u verder geholpen wilt worden. Binnen elk thema zijn een of meerdere modules beschikbaar. De keuze is aan u!

Marketing voor ondernemers

Klantgericht communiceren

Zijn uw klanten tevreden nadat ze contact met uw bedrijf hebben gehad? Klanttevredenheid is een indicator voor loyale klanten en toekomstige groei. Dit rapport geeft u handige tips hoe u uw klantcommunicatie met uw doelgroep kunt verbeteren.

Onderscheidend vermogen

Met de module ‘Onderscheidend Vermogen’ test u eenvoudig hoe het onderscheidend vermogen van uw bedrijf ervoor staat, op vijf onderdelen krijgt helder en direct toepasbaar advies.

DNA van uw eigen toekomst

Markten kunnen snel veranderen. Weet u precies waar u naartoe wilt met uw bedrijf? En hoe u dat bereikt? Deze module helpt u kritisch te kijken naar uw strategie en geeft praktische adviezen om die strategie in elk bedrijfsonderdeel toe te passen. Zeer geschikt voor het mkb.

Commercie voor ondernemers

Succes in Retail

Veel winkeleigenaars ondervinden flinke concurrentie van online shops. Dit adviesrapport geeft u inzicht en kennis om nieuwe wegen in te slaan zodat er weer succes in de business geboekt kan worden. Geschikt voor de non-fooddetaillisten.

Rendement uit verkoop

Brengt in beeld waar u in het verkoopproces optimalisaties kunt realiseren zodat het rendement uit de verkoop kan toenemen.

separator-4

Human Resource Management (HRM) voor ondernemers

HRM op orde?

Zijn uw medewerkers het belangrijkste onderdeel van uw organisatie? Dan verdienen zij de nodige aandacht. Zeker nu er veel verandert in wet- en regelgeving. In dit adviesrapport leest u wat uw organisatie nog kan verbeteren om uw HRM-beleid op scherp te krijgen voor de eisen van vandaag en morgen.

Werkkostenregeling (WKR)

Voldoet u inmiddels al aan de WKR? Deze module geeft precies aan of en waar u in uw organisatie (kosten)risico’s loopt en hoe u deze wetgeving in uw bedrijf op de juiste wijze kunt doorvoeren.

Pensioenen

Biedt u uw medewerkers een pensioenregeling aan? De financiële risico’s die daarmee voor u als werkgever gemoeid zijn, worden voor u duidelijk in het adviesrapport dat u na beantwoorden van deze module ontvangt.

Gedrags- en cultuurverandering

Individuele en teamprestaties hangen samen met dagelijks gedrag interne cultuur. Dit adviesrapport geeft u een handleiding en stap-voor-stap tips hoe u dat gedrag en de samenwerkingscultuur kunt verbeteren waarna de prestaties significant toenemen.

Wet Werk en Zekerheid (WWZ)

Heeft u personeel in dienst en maakt u (soms) gebruik van tijdelijke arbeidskrachten? Dan weet u na deze module wat uw risico’s zijn en hoe u volgens de wet opereert.

separator-4

Productie en Logistiek voor ondernemers

Inkoop

Regelt u de inkoop goed, dan kunt u veel geld verdienen. Met dit adviesrapport krijgt u praktische verbetertips aangereikt om uw inkoopbeleid te verbeteren en zo kosten te besparen. Bij uitstek geschikt voor mkb-organisaties.

Meer rendement uit uw operatie

Weet u wat u kunt veranderen in de dagelijkse operatie van uw bedrijf zodat u efficiënter, effectiever, productiever én rendabeler kunt werken? Het adviesrapport van deze module geeft u die tips, passend bij de situatie van uw bedrijf.

Administratie voor ondernemers

Financiële administratie

Deze module geeft u het inzicht of de financiële administratie van uw onderneming effectief functioneert en goed is georganiseerd. En u krijgt concreet advies waar de aandachts- en verbeterpunten voor uw bedrijf zijn en hoe u die goed kunt aanpassen.

separator-4

Verder met uw bedrijf

Elke module is geschreven door een specialist dat betreffende vakgebied. Deze ondernemers helpen u graag verder in uw bedrijf. Eerst met een adviesrapport waarmee u zelf aan de slag kunt. En vervolgens, als u dat wilt, met persoonlijke ondersteuning door de expert die uw module heeft samengesteld.

Bestel nu uw module

Wilt u een of meerdere modules invullen? Dan bestelt u dat online. U ontvangt een persoonlijke code en een link naar de online vragenmodule. Zodra u die heeft doorlopen ontvangt u uw gepersonaliseerde adviesrapport met handige informatie en praktische tips om uw probleem efficiënt aan te pakken.