Adviesrapporten

separator-4

Dit kunt u verwachten

Een gepersonaliseerd advies in 60 minuten klinkt misschien wel te makkelijk. Dat geldt weliswaar voor het invullen, maar niet voor het rapport dat u ontvangt. heel snel. En dat begrijpen wij heel goed. Waar anderen vaak dure en tijdrovende adviseurs inhuren om eerst te bepalen wat er aan de hand is, beloven wij u praktische tips, adviezen en nuttige inzichten met slechts 1 uur investering van uw tijd en € 249,00 voor het rapport. En dat is precies wat nodig is om verder te komen met uw bedrijf. Wij leggen u hier kort uit wat u kunt verwachten.

Uniek rapport

U vult online de overzichtelijke vragenmodule in die u zelf heeft geselecteerd. De module werkt heel intuïtief en vereist geen ICT-kennis. Nadat uw antwoorden zijn opgeslagen worden de bijbehorende adviezen gegenereerd en tot een uniek rapport samengesteld. Doordat het systeem heel uitgebreid is opgezet en ingevuld, is het rapport dat u ontvangt altijd uniek, op uw situatie toegespitst en gedetailleerd.

Bestel uw adviesrapport

Wilt u ook zo’n adviesrapport, maar dan specifiek samengesteld voor uw bedrijf? Bestel die dan nu hier online.

Een voorbeeld

Wil u een indruk van wat u kunt verwachten als u bij ons een adviesrapport besteld? Wij hebben hier voor u een voorbeeld (PDF) samengesteld, gebaseerd op antwoorden van een denkbeeldig bedrijf in de module.
pijl-beneden

voorbeeld_adviesrapport_improvic