De experts

separator-4

Bent u een expert?

Kom dan eens bij onze maandelijkse expertmeeting!

Aanmelden

Ondernemers met specialistische vakkennis, voor u

ImProvic is een besloten netwerk van ondernemers, stuk voor stuk experts die door de jaren heen bij diverse bedrijven en organisaties hebben gewerkt. Sommigen bij hun eigen bedrijf, anderen als interim-professional bij uiteenlopende bedrijven. Elk heeft zich weten te specialiseren in een vakgebied waarmee ze u verder kunnen helpen. Via de adviesrapporten en later eventueel via een persoonlijk adviestraject.

Kennis, voor u

Om een complex vraagstuk terug te kunnen brengen naar een online module met tal van vragen en op basis daarvan een concreet advies te kunnen vormen, dat vergt vakkennis. En dat hebben deze experts. Kennis die zij delen met u. U bepaalt het thema, zij brengen u weer op koers.

Kwaliteit

ImProvic is verdeeld in een kernteam dat het netwerk imProvic aanstuurt en de selectie bepaalt van de overige experts. Die experts zijn samengevoegd in een expertteam. We komen maandelijks bij elkaar om kennis te delen, elkaar te ondersteunen en waar nodig verder te helpen. En dat doen we natuurlijk ook voor onze klanten, alleen of in de samenstelling die gewenst is. Wat we ook doen, kwaliteit staat altijd bovenaan.

Het kernteam van imProvic

Maak kennis met onze experts

separator-4

Jeffrey van Beek

VERANDERMANAGEMENT

Jeffrey helpt organisaties meer rendement te realiseren; met omzetverhoging, kostenverlaging, gedrag/cultuurverandering of een combinatie daarvan. Door succesvolle veranderingen dus.

Bekijk het profiel van Jeffrey

Erik Overdick is expert bij imProvic

Erik Overdick

HRM & GEDRAGSMANAGEMENT

Betere prestaties door een verbetering in cultuur en gedrag, dat realiseert Erik bij organisaties via o.a. OBM, een wetenschappelijke methode in gedragsmanagement.

Bekijk het profiel van Erik

Dolf Iraggi, expert bij imProvic

Dolf Iraggi

FINANCIEEL EXPERT

Dolf Iraggi helpt als financieel expert bedrijven betere resultaten te boeken door het bedrijf, de mensen of een persoon te begeleiden en te coachen. Zo haalt hij het beste uit de mensen.

Bekijk het profiel van Dolf

Roel van der Meulen, expert bij imProvic

Roel van der Meulen

Coach en adviseur

Doelen realiseren door een duidelijke strategie met bijpassend beleid. Daarin begeleidt Roel ondernemers en managementteams, al meer dan 25 jaar.

Bekijk het profiel van Roel

Floris Hurts

Marketingstrateeg en schrijver

Met zijn unieke methode leert Floris organisaties en ondernemers denken en kijken vanuit het klantperspectief zodat de dienstverlening verbetert.

Bekijk het profiel van Floris

René Kortstra, expert bij imProvic

René Kortstra

Pensioenadviseur

René is vrij uniek als pensioenadviseur; hij kan die complexe materie van pensioenen namelijk wel helder en duidelijk uitleggen en met maatwerk financieel aantrekkelijk aanbieden.

Bekijk het profiel van René

Koos Woltjes, expert bij imProvic

Koos Woltjes

BEDRIJFSSTRATEEG

Koos helpt als praktische bedrijfsstrateeg mkb’ers bij het bepalen en realiseren van hun toekomst. Met zijn DNA Management-methode zorgt hij dat ze zich onderscheiden.

Bekijk het profiel van Koos

Marco Overdijk, expert bij imProvic

Marco Overdijk

RETAILSPECIALIST

Als retailer wel succes behalen, dat is zeker mogelijk. Marco helpt ondernemers met een fysieke of digitale winkel bij hun commerciële ontwikkeling naar meer rendement.

Bekijk het profiel van Marco

Herbert Denk, expert bij imProvic

Herbert Denk

WEBSITESPECIALIST

Met maatwerk en slimme oplossingen in websites en websiteapplicaties helpt Herbert ondernemers tijd te besparen en online conversie te bereiken.

Bekijk het profiel van Herbert

Margit Spronk, expert bij imProvic

Margit Spronk

Detacheringsexpert

Als linking pin tussen opdrachtgevers en zelfstandigen helpt Margit de juiste man of vrouw op de juiste plek. En met coaching zorgt ze er ook voor dat ze zakelijk succesvol zijn.

Bekijk het profiel van Margit

Paul Oosterhaven, expert bij imProvic

Paul Oosterhaven

LEASING VAN BEDRIJFSMIDDELEN

Bekijk het profiel van Paul
Karim Laroussi, expert bij imProvic

Karim Laroussi

B2B BUSINESS DEVELOPMENT

Meer nieuwe klanten vinden en binden, dat realiseert Karim voor zijn opdrachtgevers, veelal ICT- en zakelijke dienstverleningsbedrijven in competitieve markten.

Bekijk het profiel van Karim
Michiel Slot, expert bij imProvic

Michiel Slot

VERZUIMBEHEER

Minder verzuim en sneller weer aan het werk; dat regelt Michiel voor organisaties en bedrijven. Of hij tekent bezwaar of beroep aan tegen het UWV; met 60% slagingskans.

Bekijk het profiel van Michiel
Jerry Brouwer, expert bij imProvic

Jerry Brouwer

INKOOPEXPERT

Succesvolle aanbestedingsprojecten, dat realiseert Jerry voor zijn klanten in technische branches. Door de echte klantvraag te achterhalen én de opdrachtgever zichzelf sterker te laten positioneren.

Bekijk het profiel van Jerry