Dolf Iraggi

separator-4

Financieel expert

“Betere resultaten voor bedrijven door financiële kennis”

Dolf Iraggi helpt als financieel expert bedrijven betere resultaten te boeken door het bedrijf, de mensen of een persoon te begeleiden en te coachen. Zo haalt hij het beste in de mensen naar boven en verbetert bedrijfsprocessen waarmee de resultaten aantoonbaar verbeteren.

Specialist in de financiën

Door studie en veel praktijkervaring is Dolf specialist in het financiële deel van bedrijven en organisaties. Het voeren van financiële administraties, het managen van afdelingen, de begeleiding van interne reorganisaties en het samenvoegen van afdelingen zijn opdrachten waar Dolf zich dagelijks mee bezighoudt en bedrijven significant mee verder helpt. Zo adviseert, coacht en begeleidt Dolf als financieel expert bedrijven en personen. Hij haalt het beste in de mensen naar boven en zorgt voor nieuwe impulsen die het bedrijfsproces ten goede komen. Dit is mede dankzij zijn eigen zakelijke praktijkervaring, coachingsopleidingen en de met succes afgeronde opdrachten.

Commercieel resultaat dankzij financiële inzichten

Iedereen heeft wel eens een duwtje in de juiste richting nodig. En met zijn financiële inzicht geeft Dolf dat duwtje aan bedrijven of personen die hij begeleidt zodat ze de gestelde doelen bereiken. Zo heeft hij voor een middelgroot bedrijf de activiteiten van een commerciële afdeling in kaart gebracht. Juist doordat zijn saleservaring ontbrak, keek hij er onbevooroordeeld naar maar wel met veel financiële kennis. Door de medewerkers van de salesafdeling persoonlijk te begeleiden, praktijkverbeterpunten te signaleren en aan te bevelen zoals werken met ‘meten is weten, zijn de verkoopresultaten in een jaar met 5% verbeterd. Een duidelijke financiële insteek met een commercieel resultaat dus!

Kennismaken met financieel expert Dolf Iraggi?

Dolf is als expert aangesloten bij Improvic en maakt deel uit van het kernteam. Met Improvic kan Dolf zijn passie invullen en samenwerken met andere experts om zo voor elke ondernemer de beste en meest passende oplossing aan te bieden. Wilt u ook betere resultaten door meer financieel inzicht en betere financiële structuren? Neem dan contact op met Dolf Iraggi.

Dolf Iraggi, expert bij imProvic

Dolf Iraggi

Financieel expert

Aantoonbaar betere resultaten door financiële coaching, dat is het klinkende gevolg voor de bedrijven die Dolf inschakelden.

Telnr: 06-525 63 898
E-mail: d.iraggi@improvic.eu

separator-2