Herbert Denk

separator-4

Specialist in websites en online applicaties

“Complexe werkzaamheden eenvoudiger en sneller maken”

Herbert Denk is al actief in het maken van websites en websiteapplicaties sinds 1996. Met veel ervaring helpt hij bedrijven tijd te besparen door complexe werkzaamheden te vereenvoudigen via online oplossingen. Webapplicaties dus, die eenvoudig in gebruik zijn door superslimme technologische toepassingen.

Websites en webshops met conversie

Behalve webapplicaties bouwt Herbert via zijn bedrijf E-line Websolutions ook websites en webshops. En adviseert hij ondernemers hoe ze online goed gevonden worden en ze bezoekers omzetten in klanten. Want een mooie website of een effectieve webshop is natuurlijk niets zonder voldoende bezoekers en een goede conversie; bezoekers die doen wat jij wilt zoals iets bestellen, zich ergens voor inschrijven of contact opnemen.

Ogenschijnlijk eenvoudig

Een typisch voorbeeld van het werk dat Herbert oplevert is de tool van iv-V Online. Dit systeem dat accountants helpt om op verschillende gebieden online advies te geven aan hun klanten heeft E-line Websolutions gebouwd. Het bijzondere hieraan is de functionaliteit dat verschillende experts hierin hun kennis delen en modules bouwen en dat er voor elke aangesloten accountant een mooi opgemaakt rapport komt in zijn of haar eigen huisstijl met daarin een relevante selectie van de adviezen van de betrokken expert. Een ogenschijnlijk eenvoudige handeling maar een technisch knap staaltje werk.

Expert bij Improvic

Herbert heeft zich aangesloten als online expert bij Improvic omdat hij sterk gelooft in de kracht van het verbinden van mensen door aanbevelingen. Dit is ook de essentie van Improvic waar accountants hun klanten verder kunnen helpen door ze in contact te brengen met de desbetreffende expert. Het is voor Herbert dan ook niet meer dan logisch om zich ook als expert aan Improvic te verbinden.

Kennismaken met Herbert Denk?

Wilt u meer weten over online toepassingen die tijd besparen of die wel resultaat opleveren? Neem dan contact op met Herbert Denk.

Herbert Denk, expert bij imProvic

Herbert Denk

Websitespecialist

Met maatwerk en slimme oplossingen in websites en websiteapplicaties helpt Herbert ondernemers tijd te besparen en online conversie te bereiken.

Telnr: 06-1318 5260
E-mail: info@herbertdenk.nl

separator-2