Jeffrey van Beek

separator-4

Verandermanager & Oprichter imProvic en iv-V Online©

“Meer rendement voor organisaties”

Jeffrey van Beek is verandermanager met meer dan 20 jaar ervaring in het aansturen, verbeteren en begeleiden van operationele verandertrajecten. Als verandermanager helpt Jeffrey organisaties meer rendement te realiseren. Door de omzet te verhogen, de kosten voor de organisatie te verlagen of beide.

Praktische verandermanager voor mkb-bedrijven

In veel organisaties zijn de medewerkers niet gemotiveerd wat direct invloed heeft op de resultaten en daarmee het rendement. Vaak wordt dit veroorzaakt door zaken die niet goed gaan in het bedrijf. Met een pragmatische aanpak, snelle inzichten en veel ervaring achterhaalt Jeffrey de problemen en biedt oplossingen aan die hij helpt om te zetten in resultaat. Zo komt er weer energie in de organisatie, meer inzet door gemotiveerde medewerkers én meer rendement. Recent heeft hij zo een mkb-organisatie geholpen waar wel veel werd omgezet maar niemand effectief of gemotiveerd werkte. Met een concreet plan, heldere coaching en duidelijke mijlpalen werd deze organisatie efficiënter, klantvriendelijker en betrokken.

Meerwaarde voor accountants en hun klanten

Jeffrey is de oprichter van imProvic en iv-V Online©. De meerwaarde van een gedigitaliseerd adviesproces en het verbinden van mensen is voor hem onbetwist. Met de adviestool van iv-V Online© en het netwerk van imProvic bieden administratie- en accountantskantoren meerwaarde aan hun klanten door meer advies aan te bieden en de mkb-klant krijgt extra ondersteuning van zijn accountant die de expert kan inschakelen zodra dat nodig is.

Maak kennis met Jeffrey van Beek, verandermanager

Wilt u kennismaken met Jeffrey van Beek of meer weten over imProvic of iv-V Online©? Neem dan nu contact met hem op.

Jeffrey van Beek

VERANDERMANAGEMENT

Jeffrey helpt organisaties meer rendement te realiseren; met omzetverhoging, kostenverlaging of een combinatie daarvan. Door succesvolle veranderingen dus.

Telnr: 06-15 960 212
E-mail: jeffrey@improvic.eu

separator-2