Karim Laroussi

separator-4

“No hocus pocus, just focus”

Karim is een expert in het realiseren van nieuwe business door acquisitie te optimaliseren en bestaande klanten meer en beter te bedienen. Business development dus, want het vinden én binden van klanten is van levensbelang voor elke organisatie. Karim heeft daarmee ruim 15 jaar ervaring in competitieve markten zoals de ICT en zakelijke dienstverlening.

Maximaal haalbare resultaat voor uw business

Ondernemers investeren veel tijd en geld in hun onderneming en werken met passie aan hun aanbod voor de klant. Acquisitie en business development horen daar echter vaak niet of onvoldoende bij. Toch heeft juist dat de volledige focus nodig om het maximaal haalbare resultaat te bereiken. Want de klant is kritisch, goed geïnformeerd en acteert anders. Dat vraagt dus om een andere benadering, een aanpak die Karim u helpt te ontwikkelen.

Concreet en resultaatgericht

Karim staat bekend om zijn nuchtere, heldere aanpak. Met een concreet en resultaatgericht plan van aanpak helpt hij u van de eerste ideeën tot en met de implementatie, optimalisatie en naar maximalisatie. En dat alles is geheel gericht op uw organisatie met uw producten en uw doelgroep.

Meer nieuwe klanten

Als interim marketingmanager bij een ICT-dienstverlener heeft Karim de effectiviteit en het rendement van de acquisitie-activiteiten zichtbaar gemaakt om vervolgens met de salesorganisatie de ratio’s te verbeteren. Het resultaat was duidelijk: meer nieuwe klanten!

Maak kennis met Karim Laroussi, expert in acquisitie en business development

“Door gezond verstand te gebruiken en planmatig, gestructureerd en met focus te werken, help ik organisaties het maximaal haalbare resultaat te bereiken met hun acquisitie- en salesactiviteiten.” Wilt u ook eens kennismaken met deze acquisitie- en business developmentexpert? Neem dan contact op met Karim Laroussi.

Karim Laroussi, expert bij imProvic

Karim Laroussi

B2B BUSINESS DEVELOPMENT

Meer nieuwe klanten vinden en binden, dat realiseert Karim voor zijn opdrachtgevers, veelal ICT- en zakelijke dienstverleningsbedrijven in competitieve markten.

Telnr: 06-1550 7167
E-mail: k.laroussi@improvic.eu

separator-2