Koos Woltjes

separator-4

Bedrijfsstrateeg voor het mkb

“Wat is mooier dan als ondernemer dingen tot stand te brengen”

Koos Woltjes heeft iets van een duizendpoot met inmiddels ruim 30 jaar ervaring. Hij is bedrijfsstrateeg, toekomstdenker, aanjager in veranderingsprocessen, crisismanager, communicatieprofessional en schrijver. Koos is een man van de praktijk en tegelijk bedenker van de ‘DNA Management methode’. Daarmee helpt hij mkb-ondernemers hun eigen toekomst te zien, te begrijpen, te bepalen en te realiseren. Scherpe keuzes te vertalen naar een gedetailleerd, praktisch, haalbaar en tegelijk gemakkelijk hanteerbaar bedrijfskompas met meer effectiviteit tegen minder kosten

Geen tijd voor focus of onderscheidenheid

Mkb-ondernemers verzanden vaak in de waan van de dag. Ze moeten dagelijks ‘alle ballen in de lucht houden’ en proberen uit alle macht te behouden wat er is. Met als gevolg dat er geen tijd en ruimte overblijft voor focus op onderscheidenheid terwijl ze juist daarmee de concurrentie het hoofd kunnen bieden. Een onwenselijke situatie dus in deze tijd van snelle veranderingen.

DNA Management: een toekomstkompas voor ondernemers

De waan van de dag doorbreken klinkt lastig maar dat hoeft het niet te zijn. Zo helpt Koos mkb’ers die zich wel willen onderscheiden met DNA Management; een omvattend toekomstkompas voor ondernemers. En daarnaast is er altijd de accountant als adviseur die permanent kan helpen en op specialistische vlakken wordt aangevuld met experts. Zoals de experts van imProvic.

Hulp voor ondernemers met de specialistische experts van imProvic

Wat is mooier dan als ondernemer dingen tot stand te brengen in combinatie met op een leuke manier een goede boterham te verdienen? Je eigen weg te bepalen en gelijktijdig luisterend naar de markt? Verantwoordelijk voor zowel succes als tegenslag. Dat vraagt om respect maar ook om hulp waar nodig. Door mensen die niet alleen beloven maar op basis van hun langjarige ervaring ook echt kunnen bijdragen. Daarom is Koos als expert actief binnen imProvic, als bedrijfsstrateeg met zijn DNA Management. Om ervoor te zorgen dat ‘toekomst’ en ‘perspectief’ twee kanten zijn van een en dezelfde munt.

Kennismaken met Koos Woltjes?

Wilt u kennismaken met Koos Woltjes of meer weten over imProvic? Neem dan contact met hem op.

Koos Woltjes, expert bij imProvic

Koos Woltjes

Bedrijfsstrateeg

Koos helpt als praktische bedrijfsstrateeg mkb’ers bij het bepalen en realiseren van hun toekomst. Met zijn DNA Management-methode zorgt hij dat ze zich onderscheiden.

Telnr: 06-3011 6890
E-mail: koos.woltjes@komama.nl

separator-2