Marco Overdijk

separator-4

Retail- & Fashionspecialist

“Beter rendement voor de retailer en de retailorganisatie”

Marco Overdijk is een retailspecialist met veel ervaring in de fashion. Hij helpt ondernemers in de retail een succesvolle winkel te krijgen en te houden. Met 25 jaar ervaring en als eigenaar van 2 herenmodewinkels en een confectiebedrijf dat onder meer eigen merken produceert, weet hij hoe het er in de retail aan toe gaat. En hoe het er aan toe moet gaan. Want vooral bij dat laatste, daar is veel te winnen.

Commerciële ontwikkeling

In de retail zijn veel ondernemers minder succesvol dan ze zouden willen. En ze weten niet wat ze daaraan kunnen veranderen. Met zijn ervaring en commerciële kennis staat Marco retailers bij. Van een strategie tot visie, van inkoop tot verkoop en van eigenaar tot en met het team, hij helpt retailorganisaties bij hun commerciële ontwikkeling. Met als concreet resultaat een beter rendement voor de mens en de organisatie.

Beter resultaat

“Met mijn ervaring maak ik de retailer bewust van hun sterke punten en aandachtspunten. Zodat ze zien wat beter kan en dat vervolgens leidt tot een beter resultaat. Dat ik ze daarbij kan helpen, dat vind ik mooi, daarom is dit mijn passie.”

Commerciële verbetering

Marco heeft concreet bijgedragen aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat van een ondernemer met een retailorganisatie. Het succes was over, het personeel gedemotiveerd en de ondernemer liep vast in zijn eigen organisatie. In sessies met Marco kwam de ondernemer weer tot nieuwe ideeën, zijn eigen ideeën, waarbij Marco faciliteerde door te sparren, te vragen en te klankborden. Gecombineerd met inspiratiesessies voor het verkoopteam waarbij ze hun verkoopmanieren optimaliseerden leidde zijn aanpak tot een commerciële verbetering.

Kennismaken met Marco Overdijk, Retail- & Fashionspecialist?

Om ondernemers in de retail verder te helpen zodat ze van hun organisatie (weer) een succes kunnen maken is Marco als Retail- & Fashionspecialist aangesloten bij imProvic. Accountants weten het als de situatie niet gunstig is bij een retailer en middels dit platform kunnen zij, als vertrouwenspersoon van de retailer, dan de hulp van een professional inroepen. Wilt u ook hulp bij uw retailorganisatie of die van uw klant? Neem dan contact op met Marco Overdijk.

Marco Overdijk, expert bij imProvic

Marco Overdijk

Retailspecialist

Als retailer wel succes behalen, dat is zeker mogelijk. Marco helpt ondernemers met een fysieke of digitale winkel bij hun commerciële ontwikkeling naar meer rendement.

Telnr: 06-2252 4205
E-mail: marco@stoeten.org

separator-2