Margit Spronk

separator-4

Detachering en Coaching voor HBO- en WO-professionals

“De persoonlijke kwaliteiten van de professional bepalen of de opdracht slaagt”

Margit Spronk heeft al ruim 10 jaar een bedrijf in de detachering van HBO- en WO-professionals in de ICT-branche. Daarnaast coacht ze ook professionals om zakelijk succesvoller te zijn en geeft ze op maat gemaakte workshops over o.a. samenwerken, stresspreventie en timemanagement.

Vraag en aanbod

Margit omschrijft zichzelf als ‘linking pin tussen vraag en aanbod’. In de gesprekken met de opdrachtgever weet ze de daadwerkelijke vraag naar boven te halen en daarbij de juiste zelfstandige te vinden. Dit doet ze door goed door te vragen. Dezelfde aanpak hanteert ze bij de zelfstandigen voordat ze start met de bemiddeling. Ook van hen wil ze weten wat ze echt willen en kunnen. Het zijn immers de persoonlijke kwaliteiten van de professional die bepalen of de opdracht slaagt.

Persoonlijke coaching en workshops

Ook als coach helpt Margit professionals snel verder doordat ze zichzelf beter leren begrijpen en nieuw gedrag gaan toepassen. Of het nu een persoonlijke coaching of workshop is; de ervaring staat centraal. Vanuit Begrijpen, Beleven, Bewegen en Beklijven werkt Margit naar resultaat toe en faciliteert ze de leermogelijkheden.

Stap naar beter functioneren of een volgende functie

Margit wordt gelukkig als ze ziet dat mensen weer vooruit komen. Als ze zonder stress naar hun werk gaan of op hun manier de weg vinden om een goede manager te zijn. Pure passie noemt Margit het om mensen zo te coachen en te begeleiden dat ze steeds weer een nieuw stapje nemen. Een stapje naar beter functioneren of een stap naar een volgende functie. En deze passie kan ze steeds weer succesvol toepassen bij de vele professionals die ze inmiddels al heeft mogen begeleiden.

Kennismaken met Margit?

Improvic past goed bij Margit omdat het net als zij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en erop gericht is professionals een stap verder te helpen. Voor haar cliënten creëert Margit een vertrouwelijke omgeving en coacht ze faciliterend met een lichte sturing om resultaat te bereiken. Wilt u meer weten over advisering en klantgerichtheid, vraag dan naar deze module van iv-V Online© via uw accountant. En wilt u persoonlijk advies van Margit zelf? Neem dan contact met haar op.

Margit Spronk, expert bij imProvic

Margit Spronk

Detacheringsexpert

Als linking pin tussen opdrachtgevers en zelfstandigen helpt Margit de juiste man of vrouw op de juiste plek. En met coaching zorgt ze er ook voor dat ze zakelijk succesvol zijn.

Telnr: 06-3023 7157
E-mail: margit.spronk@spronkenpartners.nl

separator-2