Michiel Slot

separator-4

“Verzuim beperken en re-integratie versnellen”

Michiel Slot is al meer dan 17 jaar actief in het verzuimbeheer. Hij adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties bij verzuim en re-integratie. Dit doet hij onder meer voor het mkb, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten, het UWV en bedrijven met meer dan 1.000 werknemers.

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid is voor elk bedrijf een last, zowel qua kosten als tijd. Maar door er op een andere, slimmere manier mee om te gaan kunnen de processen versneld worden en schadelast voorkomen. Dat is wat Michiel doet; hij laat organisaties door heel Nederland op een andere manier kijken naar arbeidsongeschiktheid en adviseert of ondersteunt ze om er ook anders mee om te gaan.

Succesvol in bezwaar en (hoger) beroep tegen UWV-beslissingen

Behalve verzuimexpert is Michiel ook specialist in bezwaar, beroep en hoger beroep tegen UWV-beslissingen. Namens werkgevers en verzekeraars maakt hij bezwaar of gaat hij in beroep tegen onduidelijke of onjuiste beslissingen van het UWV. En met succes; van de gemiddeld 40 bezwaar- en beroepzaken per jaar wint hij nog steeds meer dan 60%.

Dalend verzuimpercentage

Voor de beveiligingsmedewerkers van Schiphol heeft Michiel 4 jaar lang het verzuim ingericht en begeleid waarna het verzuimpercentage gedaald was naar 3,6%. Met het opzetten van een zorgportaal voor 60.000 werknemers, een opdracht van een verzekeraar, wist hij het verzuimpercentage te reduceren tot 2,5%. Dankzij het delen van zijn kennis op het gebied van verzuim en re-integratie behaalt Michiel dit soort successen voor zijn opdrachtgevers.

Maak kennis met Michiel Slot, verzuimexpert

Wilt u kennismaken met Michiel Slot, expert in verzuimbeheer en re-integratie en bezwaar- en beroepdeskundige in zaken tegen het UWV? Neem dan contact met hem op.

Michiel Slot, expert bij imProvic

Michiel Slot

Verzuimbeheer

Minder verzuim en sneller weer aan het werk; dat regelt Michiel voor organisaties en bedrijven. Of hij tekent bezwaar of beroep aan tegen het UWV; met 60% slagingskans.

Telnr: 06-1748 0363
E-mail: info@slotverzuimbeheer.nl

separator-2