Roel van der Meulen

separator-4

Coach en adviseur

‘Verandering is de enige constante’

Roel van der Meulen is een allround coach voor ondernemers. Met meer dan 25 jaar ervaring in het leidinggeven aan managementteams en met het aansturen van ondernemingen is hij een specialist in strategiebepaling, optimalisering van de bedrijfsvoering en het automatiseren van processen en activiteiten.

Strategie en beleid ontwikkelen om doelen te realiseren

Strategievorming, bepalen van beleid, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het slim inzetten van ICT-oplossingen is een grote uitdaging voor ondernemers. Automatisering en digitalisering wordt steeds belangrijker maar ook steeds complexer. ICT raakt immers nagenoeg ieder proces en elke activiteit in een bedrijf. Om doelstellingen te realiseren is het van groot belang dat processen, oplossingen en middelen optimaal zijn ingericht. Als coach en adviseur met veel ICT-ervaring is Roel een sparringpartner voor ondernemers die hun doelen willen realiseren.

Meerwaarde voor ondernemers

Ondernemers kunnen van Roel een positief-kritische houding verwachten waarbij hij de horizon verbreedt, buiten de kaders treedt en op creatieve wijze uitdagingen aanpakt. Een coach en adviseur voor ondernemers om mee te spiegelen en te sparren zonder dat daarbij op positie of status gelet wordt. Wie Roel inschakelt, mag rekenen op vrijuit brainstormen en een frisse blik die de bedrijfsvoering doorlicht en optimaliseert.

Kennismaken met Roel van der Meulen?

Roel maakt deel uit van het bestuur van Improvic en zet zich samen met de Improvic-experts in voor vraagstukken omtrent strategievorming, optimalisatie van bedrijfsprocessen en het ICT-beleid. Wilt u kennismaken met Roel van der Meulen of meer weten over Improvic? Neem dan contact met hem op.

Roel van der Meulen, expert bij imProvic

Roel van der Meulen

Coach en adviseur

Doelen realiseren door een duidelijke strategie met bijpassend beleid. Daarin begeleidt Roel ondernemers en managementteams, al meer dan 25 jaar.

Telnr: 06-2500 0150
E-mail: r.vandermeulen@improvic.eu

separator-2