imProvic

separator-4

Het expertnetwerk voor ondernemers

Ondernemers met vakkennis, echte experts die door de jaren heen zijn gespecialiseerd in een onderwerp waarmee ze andere ondernemers weer verder helpen. Dat zijn de mensen van imProvic. Een netwerk van experts voor ondernemers.

Ondernemers met ervaring

Iedereen bij ons heeft jarenlange ervaring. Sommigen met een eigen bedrijf, anderen als interim, adviseur of bijvoorbeeld trainer. Maar altijd als ondernemer, zodat ze de dagelijkse uitdagingen van het ondernemen zelf kennen en een echte sparringpartner voor de klant zijn. Daarnaast is elke expert in onze groep ook uniek in het vakgebied waarin ze excelleren. Zo helpen we elkaar met introducties of nieuwe opdrachten, en zijn we er voor ondernemers met prangende vragen of problemen met gericht en duidelijk advies.

Op koers, na online of persoonlijk advies

Met een advies in 60 minuten helpen we de ondernemer weer op koers. Door bijvoorbeeld beter te presteren, effectiever te veranderen, efficiënter in te kopen of juist beter te verkopen. Primair gebeurt dat met een adviesrapport waarvoor u online een module, vragenlijst, invult. Wilt u het advies vervolgen, dan zijn onze experts beschikbaar voor een vervolgtraject waarin ze een veranderingstraject helpen doorvoeren, persoonlijk adviseren, trainen, coachen of tijdelijk management verzorgen. Wilt u een vervolg, dan bepaalt u samen met de betrokken expert de vorm en voorwaarden daarvan.

separator-1

Kwaliteit

Een advies is pas goed als het ook echt resultaat boekt. Om zulk advies te kunnen geven is kwaliteit nodig. Die kwaliteit is essentieel in ons netwerk. Wij selecteren daarom ook uitsluitend ervaren experts met een bewezen staat van dienst en goede referenties.

Onze experts ontmoeten?

Meer over de experts vindt u hier op onze site. Wilt u ze persoonlijk ontmoeten en eens een expertbijeenkomst zelf meemaken? Dan kunt u zich daarvoor aanmelden als u zelf ook ondernemer en expert bent.